Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REKORDNE BROJKE KAO MOTIV

FOTO/VIDEO Tri sata u redu za cijepljenje: "Rekli su da će zatvoriti kafiće, inače ne bih", "Ako ste čekali deset mjeseci, možete i sada..."

Aktualno Galerija Veliki redovi za cijepljenje - 3 Veliki redovi za cijepljenje - 3 Foto: DNEVNIK.hr Veliki redovi za cijepljenje - 1 Veliki redovi za cijepljenje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Veliki redovi za cijepljenje - 2 Veliki redovi za cijepljenje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Veliki redovi za cijepljenje - 4 Veliki redovi za cijepljenje - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Veliki redovi za cijepljenje - 5 Galerija 1/8 >>
Na dan kada imamo rekordan broj novozaraženih otkako je epidemije - više od sedam tisuća, ali i umrlih njih čak pedeset - zabilježene su i rekordne gužve za cijepljenje.

Izgleda da je realnost mnogima udarila u glavu pa se za cjepivo danas čekalo u redovima i do tri sata! Epidemiolozi su zadovoljni i očekuju znatan porast cijepljenih do Nove godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 okrivljenika USKOK optužio petu skupinu za lažne covid potvrde: Sve su rješavali za 100 eura preko medicinske sestre Kaos na Zagrebačkom velesajmu - 2 BEZ DISTANCE I STRPLJENJA VIDEO Gužve na Zagrebačkom velesajmu sve veće, COVID redari nemoćni: "Ovo je kaos." Šostar objasnio što se događa

Satima su ljudi stajali i čekali po hladnoći. Većinom su došli po prvu dozu cjepiva. "Došao sam zato što su rekli da će zatvoriti kafiće i sve moguće ustanove, inače ne bih", poručuje ivica iz Zagreba. 

Ivu je isto strah zbog ograničavanja ulaska u ustanove i kafiće. 

"Sad sam čula za kina i tako, praktički uskoro neću moći u kafić", poručuje. 

Ljude su na cijepljenje izgleda motivirale najveće brojke novozaraženih otkako je epidemije. Dok se neki žale da je cijepljenje neorganizirano i da su čekanja velika epidemiolozi im uzvraćaju: "Bez obzira što su gužve ide red brže - al evo ako ste čekali 10 mjeseci možete sada i sat vremena u redu", poručuje Dijana Mayer iz HZJZ-a. 

Građani se u nedjelju mogu cijepiti na punktu Velesajam, a u 'Štamparu', u Rockefellerovoj 4, cijepljenja neće biti.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene