Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na korak do najstrožih mjera

Slovenija ažurirala popis: Osam hrvatskih županija uz granicu stavljeno na narančastu listu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska vlada ažurirala je svoje liste kojima se države prema epidemiološkoj situaciji dijele na "zelene", "žute" i "crvene" kako bi uskladila svoje standarde s onima koje priprema EU.

Slovenska vlada je na dopisnoj sjednici usvojila promjene o zemljama na crvenoj listi pa su se tako hrvatske županije uz granicu s tom zemljom našle na narančastoj listi. To znači da se iz tih područja u Sloveniju može ući s negativnim testom i bez karantene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju dosta uvezenih slučajeva Kod susjeda naglo skočio broj novozaraženih, a prije nepunih mjesec dana proglasili su kraj epidemije Slika nije dostupna Neke mjere još na snazi Susjedi proglasili kraj epidemije: "Za nama je teška godina i pol, ali još nismo prošli kroz cilj"

Na crvenoj listi su Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Ličko-senjska, Požeško-slavonska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Virovitičko-podravska i Zadarska županija.

Srbija i Poljska ponovno su se našle na zelenoj listi zemalja, pridruživši se Cipru, Latviji, Litvi, Lihtenštajnu i Finskoj među europskim zemljama, dok se susjedna Italija povukla sa zelene liste, javlja 24ur.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene