Unatoč koronavirusu u nedjelju će se održati unutarstranački izbori u HDZ-u. Predsjedništvo Sabora odlučilo je da će nastaviti s radom.

Galerija


Predsjednik Sabora Gordan Jandroković izvijestio je da je na sjednici Predsjedništva postignut visok stupanj suglasnosti da idući tjedan nastave s radom. Nastave u školama neće biti, ali zastupnici bi trebali raditi.

Vezani članci Turisti u Budvi Restriktivne epidemiološke mjere: Susjedi zabranili rad noćnih klubova, a u kafiće će moći samo cijepljeni Testiranje na koronavirus u Šibeniku - 1 Ukidaju besplatno testiranje na COVID: "Zašto bi oni koji su se cijepili plaćali testiranje onima koji se cijepiti ne žele?"

Na pitanje kako će osigurati razmak među zastupnicima kad bude glasanje, Jandroković je rekao da će se dogovoriti kad to dođe na red. ''Smislit ćemo kako glasati po preporukama, da bude razmak'', rekao je.

Jandroković, koji je i glavni tajnik HDZ-a, rekao je da će se epidemiji unatoč održati unutarstranački izbori u nedjelju. Kao mogućnost najavio je odgodu izbora za druga stranačka tijela, a možda i stranačkog sabora jer se radi o skupovima na kojima bude više ljudi na jednom mjestu.

"Izbori u HDZ-u će se, prema svemu sudeći, održati. Glavni tajnik poslat će naputke", rekao je i premijer Andrej Plenković.
 

U kojem smijeru će ići HDZ? Kovač i Plenković više ne biraju riječi I Ispod radara