Milan Bandić
Milan Bandić Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objavio je kako se ukida plaćanje parkinga oko zdravstvenih ustanova u Zagrebu do smirivanja korone.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras je na službenom Facebook profilu objavio da se do normalizacije epidemiološke situacije ukida plaćanje parkinga oko zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu.

Vezani članci Stockholm Snimka Dalmatinca iz Švedske: "Poznato socijalno distanciranje. Ljudi krepavaju na ulici, ne možeš od mrtvih hodati" Advent u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Najavljen Advent u Zagrebu, ove godine bez klizališta i uz epidemiološke mjere: "Ovo je vrijeme preživljavanja"

"Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o uvođenju besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu!

U trenucima kada je epidemija koronavirusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove.

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto.

Ova mjera bit će na snazi dok se epidemiološka situacija ne normalizira.

S poštovanjem, Vaš gradonačelnik!"

 

BESPLATAN PARKING UZ ZDRAVSTVENE USTANOVE! Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio...

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaUtorak, 27. listopada 2020.