Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBRE VIJESTI

Južnoafrička Republika ukida policijski sat: "Omikron je dosegnuo vrhunac, kliničke manifestacije nisu izazvale nikakvu uzbunu u bolnicama"

Broj smrtnih slučajeva od koronavirusa u Istočnoj Europi premašio je milijun. Najveći broj umrlih prijavljuju Rusija, Ukrajina i Poljska.

Proteklog tjedna mnoge su zemlje obarale rekorde u broju novozaraženih. Razlog leži u novom soju omikron koji se brže širi.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora

Iz Južnoafričke Republike poručuju kako je vrhunac četvrtog vala potaknut omikronom kod njih počeo jenjavati. Zbog toga ukidaju policijski sat koji je bio na snazi od ponoći do 4 sata ujutro.

"Prema riječima stručnjaka, omikron je dosegnuo vrhunac. Dosegnuo je vrhunac s kliničkim manifestacijama koje nisu izazvale nikakvu uzbunu u bolnicama. Prema mišljenju stručnjaka, uvjeti dopuštaju da ukinemo policijski sat", rekao je tamošnji parlamentarac Mondi Gungubele

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene