Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Zahvaljujemo ravnateljici''

VIDEO Grba Bujević zamjerila hitnjacima jer na fotografijama nemaju maske: Nisu joj ostali dužni, poslali žestoki odgovor

Grba Bujević zamjerila je djelatnicima Hitne jer su snimili božićni video na kojima su svi bez maske. Oni su joj urnebesno uzvratili - napravili su kompilaciju.

Facebook stranica "HITNA uživo 194" objavila je u blagdanskom videozapisu kompilaciju fotografija na kojima su zaposlenici Hitne diljem Hrvatske bez zaštitnih maski. Ravnateljici Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, Maji Grbi Bujević to se nije svidjelo pa im je poslala pisanu primjedbu.

Oni joj definitivno nisu ostali dužni! Dali su si truda i složili kompilaciju fotografija na kojima je baš ona - bez maske.

"U ime stranice zahvaljujemo ravnateljici i saborskoj zastupnici što prati našu stranicu. Znači da radimo dobar posao. Primijetili ste da je u ime HZHM poslala "primjedbu" zavodima u RH. To je domet HZHM kao takvog, poslati primjedbu.

Međutim ravnateljica Maja Grba je imala 12 godina za urediti HEMS -nije ga uredila ni blizu. Imala je 12 godina da uredi T2 timove -nije ih uredila ni blizu. Imala je 12 godina da uvede pomorsku hitnu - nije je uvela. Od kada je saborska zastupnica imala je priliku govoriti o statusu hitnjaka i boriti se za bolji status i uvjete - nije to učinila.

Pročitajte i ovo Nevena Đurović INTERVENCIJE ZA BLAGDANE Liječnica o teškim ozljedama tinejdžera i zbog čega ovih dana najviše izlaze na teren: "Ne znam kako ljudi nisu izvukli pouku"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka službeni odgovor Medicinski tehničar Hitne ogorčen zbog nevjerojatnih nelogičnosti u sustavu: "Ozlijeđeni nas gledaju kako prolazimo pokraj njih iz suprotnog smjera..."

Na kraju proziva djelatnike koji su ili cijepljeni ili testirani za kratko druženje radi fotografije. Sram i stid neka Vas bude Majo. Uostalom evo i kratki video gdje se lijepo vidi kako se ravnateljica koja proziva djelatnike također ne drži tih istih mjera i distanci. U kulturnom svijetu to se zove licemjerje. Dakle poštovana licemjerko, koja ste ujedno ravnateljica HZHM i saborska zastupnica Maja Grba Bujević, pozdravlja vas admin Joško Jaman.

Pogledajte video. Pusa", napisali su na stranici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene