Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stavila se na raspolaganje

Bivša članica Stožera Grba-Bujević odgovorila na prozivku HUBOL-a: "U ovako teškoj i zahtjevnoj situaciji, prozivati bilo koga je kontraproduktivno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska udruga bolničkih liječnika pozvala je sve liječnike koji su na političkim funkcijama da se "sjete da su liječnici". Odgovorila im je Maja Grba-Bujević.

Maja Grba-Bujević, bivša članica Stožera, odgovorila je na prozivku Hrvatske udruge bolničkih liječnika. Oni su poručili svim liječnicima koji su na političkim funkcijama da se sjete da su liječnici.

Grba-Bujević je na društvenoj mreži napisala da nema potrebe za promoviranjem i sakupljanjem političkih bodova te da se stavila na raspolaganje ravnateljstvu Opće bolnice Karlovac za poslove specijalista anesteziologije i reanimatologije.

Njezin post na društvenoj mreži prenosimo u cijelosti.

"Zajedno možemo više.

U ovako teškoj i zahtjevnoj situaciji, prozivati bilo koga je kontraproduktivno, osobito ako se upire prstom u konkretnu osobu, ne imajući pravog uvida u njezin rad. Ako se vratimo samo malo unatrag, vidjet ćemo da zapravo nikad nisam bila po mjeri nekih. Dok je prominirao moj stručni rad i dugogodišnje profesionalno iskustvo upravljanja velikim sustavima, dolazili su prigovori kako sam stranački čovjek i kako me protežira politika. Potpuno nekorektno pokušavalo se difamirati moje stručno znanje. Upravo zato, kao liječnica i političarka, ali prije svega kao odgovoran čovjek, nastavljam svoj rad u svezi pandemije po svome najboljem znanju i savjesti. To činim svakodnevno u brojnim situacijama, tako ću i dalje nastaviti", napisala je Grba Bujević na Facebooku.

Stavila se na raspolaganje

"Ovdje želim spomenuti, činjenica radi, da sam se stavila na raspolaganje ravnateljstvu Opće bolnice Karlovac za poslove specijalista anesteziologije i reanimatologije, osobito u vrijeme vikenda i blagdana. Oni koji me malo bolje poznaju, znaju da su moja obitelj i liječništvo moj životni odabir kojem sam u cijelosti posvećena.

Zbog svega gore navedenog, nemam se potrebu promovirati i prikupljati političke poene. Od samog početka epidemije COVID-19 činim sve kako bi oboljeli imali što bolju zdravstvenu skrb, te kako bi zdravstveni radnici imali što bolje uvjete u ovom izvanrednom stanju. Uz čvrsto uvjerenje kako, bez obzira na motivaciju pojedinih kritika i objeda, svi imamo zajedničku želju da što prije izađemo iz epidemije, srdačno Vas pozdravljam", poručila je Grba Bujević na svojem Facebooku.

ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE U ovako teškoj i zahtjevnoj situaciji, prozivati bilo koga je kontraproduktivno, osobito ako se...

Objavljuje Maja Grba-BujevićNedjelja, 25. listopada 2020.

Naime, Hrvatska udruga bolničkih liječnika pozvala je sve liječnike koji su u Hrvatskom saboru i drugim tijelima državne vlasti da svoju političku aktivnost stave u mirovanje "i sjete se da su liječnici".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Da se sjete da su liječnici'' HUBOL pozvao liječnike iz Sabora da se vrate svom pozivu pa prozvao Grbu Bujević: ''Posebno upada u oči šutnja bivše članice Stožera''

Pročitajte i ovo Maja Grba Bujević postavlja pitanje Viliju Berošu pogledajte igrokaz Ovo je neugodno i gledati - Grba Bujević u Saboru Berošu nabacila pitanje: "Malu Hrvatsku ste stavili uz bok svjetskih sila"

Prozvali su i Saborski odbor za zdravstvo, za koji kažu da "šutke i bez ikakve inicijative gleda što se događa", da se sastanu i svojim prijedlozima pomognu u borbi protiv koronavirusa, a Grbu-Bujević zbog toga što je "iščezla iz medijskog prostora".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene