Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD DUBROVNIKA

Dvije Brazilke odbile karantenu, pa im granična policija zabranila ulazak u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije objavio je najnovije podatke o mjerama poduzetim u cilju zaštite od širenja epidemije koronavirusa.

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije priopćio je da u toj županiji trenutačno nema osoba koje su u obradi zbog sumnje na infekciju COVID-19.

Pročitajte i ovo Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva Ilustracija koronavirus.hr Ugašena stranica koju smo tijekom pandemije svakodnevno posjećivali

Dvije osobe koje su u Dubrovnik stigle avionom iz Rima u utorak poslijepodne smještene su u karantenu i ne pokazuju nikakve znakove bolesti.

Državljani Grne Gore i BiH s tog su leta ispraćeni do državnih granica svoje matične zemlje, izdano je sedam rješenja o samoizolaciji te pet rješenja o stavljanju pod zdravstveni nadzor.

Na graničnom prijelazu Zaton Doli pripadnici Granične policije postupali su jučer prema dvije državljanke Brazila za koje se utvrdilo da su prethodno boravile u Italiji. Njima nije dopušten ulazak u RH s obzirom na to da su odbile mjere obvezne karantene, javlja Morski.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene