Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Krenula prljava kampanja'

Odustala od kandidature u SDP-u: Nemam hrabrosti izložiti svoju obitelj mogućim ponižavanjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrinka Starešinić na Facebooku je objavila da odustaje od kandidature za predsjednicu SDP-a.

Kandidaturu za predsjednicu SDP-a najavljivala je i Zrinka Starešinić, pomoćnica bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine. No, danas je na Facebooku objavila kako odustaje od te namjere, i to zbog prljave kampanje koja je, tvrdi, već počela.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

'Dragi moji,

ovom prilikom vas želim obavjestiti kako odustajem od svoje potencijalne kandidature za predsjednicu te se neću kandidirati niti za jedno mjesto u SDPH.

Hvala svim kolegicama i kolegama na pozivima i porukama podrške. Hvala i onima koji nisu podržali moju potencijalnu kandidaturu.Puno vas se zapitalo čija sam? Zoranova? Jakovinina?Komadinina? Ovim putem još jednom želim naglasiti: ja sam samo svoja, nisam bila "zec" ili kako god vi to nazivali. Upravo radi prljave kampanje koja je već krenula u "rovovima" u smislu podcjenjivanja mene kao žene očito nemam hrabrosti izložiti svoju obitelj, a pogotovo malodobne djevojčice od mogućih ponižavanja kroz medije koji su do sada bili korektni.

Istaknula sam svoju moguću kandidaturu isključivo kako bi ohrablila članove stranke i probudila proces demokratizacije. Na kraju pozivam sve koji imaju želju, hrabrosti i ludosti da se kandidiraju', napisala je popodne na društvenoj mreži.

 

Dragi moji,ovom prilikom vas želim obavjestiti kako odustajem od svoje potencijalne kandidature za predsjednicu te se...

Posted by Zrinka Staresinic on Friday, January 29, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene