Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na redu opet plenković

Zoran Milanović uzvraća Plenkoviću služeći se njegovim rječnikom: ''Ako nas se sjeti, sjeti, ako ne...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Zoran Milanović žestoko kritizirao Andreja Plenkovića, premijer mu je iz Bruxellesa poručio da mu je bolje da šuti, a sad se na Facebooku ponovno oglasio Milanović.

''Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo bi dobro da tijekom svih tih besanih noći, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, pronađe malo vremena i za Hrvatsku. Ako nas se sjeti, sjeti, ako ne  nikome ništa. I dalje mu želim da se izbori za mjesto predsjednika Europske komisije. Pozdrav iz Hrvatske!'' napisao je SDP-ov predsjednički kandidat na svom profilu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika

Bivši premijer u ponedjeljak je optužio Plenkovića za pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke, kao i da svojim potpuno privatnim ponašanjem sprema štetu hrvatskim interesima u EU-u.

''Netko tko je uspio nekoliko dana prije nego što smo postali članica Unije uništiti imidž Hrvatske u najvažnijoj članici Unije bilo bi bolje da šuti nego da komentira nešto o čemu uopće ne zna što se ovdje zbiva'', rekao je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene