Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za kuščevića nema vremena

Premijer Andrej Plenković komentirao Milanovićeve kritike: ''Bilo bi mu bolje da šuti''

Andrej Plenković o Zoranu Milanoviću (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković o Zoranu Milanoviću (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrej Plenković o Zoranu Milanoviću (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković o Zoranu Milanoviću (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Premijer Andrej Plenković uoči početka summita u Bruxellesu odgovarao je na pitanja novinara. Za Milanovića je imao vremena, a za Kuščevića nije.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković osvrnuo se na jučerašnje kritike SDP-ova predsjedničlkog kandidata Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Bivši premijer optužio je Plenkovića za pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke kao i da svojim potpuno privatnim ponašanjem sprema štetu hrvatskim interesima u EU-u.

''Netko tko je uspio nekoliko dana prije nego što smo postali članica Unije uništiti imidž Hrvatske u najvažnijoj članici Unije bilo bi bolje da šuti, nego da komentira nešto o čemu uopće ne zna što se ovdje zbiva'', rekao je Plenković.

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bage dokad misli štititi ministra uprave Lovru Kuščevića, rekao je da će o tome poslije. ''Nema vremena'', rekao je Plenković i otišao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene