Premijer Andrej Plenković uoči početka summita u Bruxellesu odgovarao je na pitanja novinara. Za Milanovića je imao vremena, a za Kuščevića nije.

Galerija


Predsjednik Vlade Andrej Plenković osvrnuo se na jučerašnje kritike SDP-ova predsjedničlkog kandidata Zorana Milanovića.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL) HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti" Miroslav Škoro i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Pixell) Škoro odgovorio Predsjednici: "Čak i da jesam eksperiment, mene se narod nikada neće sramiti i stidjeti"

Bivši premijer optužio je Plenkovića za pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke kao i da svojim potpuno privatnim ponašanjem sprema štetu hrvatskim interesima u EU-u.

''Netko tko je uspio nekoliko dana prije nego što smo postali članica Unije uništiti imidž Hrvatske u najvažnijoj članici Unije bilo bi bolje da šuti, nego da komentira nešto o čemu uopće ne zna što se ovdje zbiva'', rekao je Plenković.

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bage dokad misli štititi ministra uprave Lovru Kuščevića, rekao je da će o tome poslije. ''Nema vremena'', rekao je Plenković i otišao.