Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više nije direktor

Milanović prebacio upravljanje svojom konzultantskom tvrtkom na knjigovodstveni servis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izabrani predsjednik Zoran Milanović prebacio je upravljanje svojom konzultantskom tvrtkom EuroAlba Advisory na Ankicu Bajić-Lukačević, vlasnicu zagrebačkog knjigovodstvenog servisa Biro Kvaka, objavljeno je u registru trgovačkog suda.

Upisom promjena u sudskom registru Milanović je prestao biti direktor tvrtke EuroAlba Advisory od 3. veljače, petnaest dana prije predsjedničke inauguracije najavljene za 18. veljače te je time prenio upravljačka prava u svojoj tvrtki, ali i dalje se navodi kao njezin jedini osnivač.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Tvrtka EuroAlba Advisory osnovana je i upisana u sudski registar 2016. kao društvo s ograničenom odgovornošću kojem je jedini predmet poslovanja savjetovanje u vezi s upravljanjem.

U registru se Milanović navodi kao jedini osnivač te tvrtke s jednim radnikom i temeljnim kapitalom od 20.000 kuna. Ujedno je do ovog tjedna bio i direktor koji tvrtku zastupa pojedinačno i samostalno. Sjedište te konzultantske tvrtke je u zagrebačkoj Miramarskoj ulici.

EuroAlba Advisory lani je ostvarila dobit od 119.384 kuna, ukupni prošlogodišnji prihodi tvrtke iznosili su 258.596 kuna, a ukupni rashodi 121.538 kuna. Dobit prije oporezivanja bila je 137.058 kuna, a porez na dobit iznosio je 17.674 kune.

Milanovićeva tvrtka je na kraju 2018. ostvarila veću dobit - 552.952 kune, ukupni prihodi iznosili su 745.292, rashodi 115.407 kuna, a porez na dobit bio je 76.933 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene