Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Milanović kaže da je najveći stres imao kada je imao najveći rejting.


Na 'Danu velikih planova - kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2015.', premijer Milanović kaže kako nema outsourcinga.

Vezani članci Frano Ivković Slavodobitnik 307. Sinjske alke je Frano Ivković: "Slijedi veselje. Pršut, sir, vino i pečeno" Nakon slavlja u Kninu, predsjednik Zoran Milanović otišao je u Potravlje VIDEO Predsjednik je nakon Knina imao ispunjen dan: Dnevnik Nove TV doznaje kamo je otišao i s kim je bio u društvu

Na 6. konferenciji 'Dan velikih planova - kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2015.', koju organizira poslovni tjednik Lider u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, glavni predavači su kreatori ekonomske i financijske politike koji poduzetnicima i top menadžerima najvećih hrvatskih kompanija predstavljaju prognoze i planove za sljedeću godinu.

Na konferenciji sudjeluju predsjednik Vlade Zoran Milanović, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić te ministar financija Boris Lalovac.

Od 1.1. 2015. 'NE' zapošljavanju kuharica, spremačica, domara...

'Ne želim da netko tko ima obitelj, nema neku naobrazbu da strahuje hoće li u poduzeću dobiti nogu. Nema outsourcinga', rekao je premijer Milanović.

Davor Majetić rekao je kako će nam ova godina biti izazovna i trebat će nam kristalna kugla.

 

Premijer je na početku kazao kako je život političara stresan. 'Moj najveći stres je bio nakon parlamentarnih izbora. Kada nam je rejting bio enorman', rekao je Milanović.

Milanović je pojasnio da su ljudi očekivali čudo i kako je to je dokaz da su očekivanja ključna stvar i u politici i u ekonomiji.

'Ključna brojka nije među nama', rekao je referirajući se na BDP i njegov pad u posljednjih 13 kvartala. No, premijer ne smatra da u toj činjenici treba tražiti pad popularnosti njega osobno, ali i stranke kao niti činjenicu za opravdanje mogućeg gubitka sljedećih izbora.

'Ja vam sad mogu reći, Račanova vlada izgubila je izbore u godinu u kojoj je rast BDP-a bio 6 posto i sad mi recite što se to dogodilo, zašto su oni izgubili izbore? Ja nemam odgovor', kazao je Milanović.

'Nikad neću pristati da model razvoja budu Južna Koreja i Sovjetski savez. Tako mi Boga', završio je izlaganje premijer i predsjednik SDP-a koji je, prema najnovijim istraživanjima Crobarometra, pao na treće mjesto po popularnosti među hrvatskim biračima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju