Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Besplatno ronjenje za građanstvo organizira zagrebački ronilački klub . I to ni manje ni više nego na Trgu bana Jelačića.


Htjeli biste probati kakav je osjećaj roniti s bocama, ali vas je strah dubine? Instruktori ronilačkih klubova Hrvi Nemo Adriatic, RK Geronimo i Zud Hos odlučili su građanima Zagreba pokazati kako zaroniti s bocama i pobrinuti se da ostvare jedan od svojih životnih snova.

>> U Hrvatskoj završile zlatna i srebrna medalja iz ronjenja

Vezani članci Joško Klisović Klisović u Zagrebu najavio gradnju nove bolnice, hospicija i nekoliko domova zdravlja Davor Filipović Filipović: "Domovinski parking i Škoro stoje iza divljačkih napada na moju obitelj"

Ponedjeljak i utorak glavni zagrebački trg krasit će veliki bazen. Građani će u sklopu ovog zanimljivog projekta moći i razgledati izložbu 'Pogled u plavo', Marjana Radovića. Slike će biti postavljene u desetmetarskom bazenu. Ostale podvodne fotografije koje nisu stale u bazen, možete pogledati u blizini, u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 13 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook