Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nepoznate discipline

U Hrvatskoj završile zlatna i srebrna medalja iz ronjenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatna i srebrna medalja s europskog prvenstva u ronjenju u Rusiji - završila je u Hrvatskoj. Mladi ronilac iz Kostrene vratio se s dvije medalje oko vrata u kod nas još nepoznatim disciplinama.

Ovako je u oštroj konkurenciji mladi ronilac Marko Rončević iz kostrenskog kluba osvojio dvije medalje na europskom prvenstvu u Rusiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Muškarac smrtno stradao tijekom ronjenja kod Paklenih otoka Slika nije dostupna Nije bio prijavljen Nestao poljski ronilac: Prijatelji prijavili nestanak tek nekoliko sati kasnije

'Nisam očekivao takav rezultat na prvenstvu, poklopio se dan i forma,  priprema nije baš bila preduga'. ispričao je Marko. Discipline u kojima je osvojio medalje - nepoznate su još u Hrvatskoj. Srebro u podvodnom hrvanju a zlato u kategoriji six kilos.

'Disciplina se sastoji od 25 metara ronjenja, imate nekakve padobrane treba uzet uteg od 6 kilograma, napuniti padobran zrakom i dignuti ga', pojasnio je.

Na natjecanju su sudjelovali i stariji članovi kluba koji nisu osvojili odličja. Ali, ni sedmo mjesto u Europi nije sramota u jakoj konkurenciji. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene