Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema milosti

Jeftiniji gradski prijevoz, ali i više kontrolora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se čeka konačan rezultat Bandićeve čistke u Holdingu i razrada najavljenog davanja u koncesiju pojedinih dijelova, oko čega su već počele pljuštati optužbe među različitim političkim opcijama - za građane vijest da bi javni gradski prijevoz mogao pojeftiniti.

Konačni iznosi tek se trebaju utvrditi, ali se spominje pojeftinjenje gradskog prijevoza od 10 do 20 posto. Uz najavu nižih cijena putnicima i poruka - kontrolora će biti puno više i neće imati milosti prema onima bez karata.

Pročitajte i ovo Milan Bandić/Dario Juričan obilazi radnike Zagrebačkog holdinga (Foto: Facebook redatelja Milana Bandića) POTPISAN KOLEKTIVNI UGOVOR Kad Bandić darove nosi: Radnici Holdinga, ZET-a te VIO-a dobit će znatno veću božićnicu i po 500 kuna mjesečno do kraja godine Slika nije dostupna Spora procedura? Još ništa od jeftinijih karata u tramvajima i autobusima. ZET: "Razmatramo prijedlog sindikata"

>>SDP i HDZ oprezni oko privatizacije Zagrebačkog holdinga

Tako će pojedinačna karta umjesto 15, 12 i 10 kuna, ovisno o tome je li kupljena kod vozača, na kiosku ili je riječ o vrijednosnoj karti, pojeftiniti za kunu do dvije. Pojeftinit će i godišnje i mjesečne pa bi tako opća mjesečna karta umjesto 360 bila 300 kuna, srednjoškolska bi sa 90 pala na 80, a studentska i srednjoškolska umjesto 120 bila bi sto kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene