Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila je pijana

Žena koja je izbola muškarca nalazi se u bolnici: Ima frakturu lubanje i slomljena rebra

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena koja je optužena za ubojstvo muškarca nalazi se u splitskoj bolnici s frakturom lubanje i slomljenim rebrima. Policija još uvijek nije podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo.

Splitska policija još uvijek nije podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo protiv 51-godišnjakinje iz Komiže s otoka Visa, koja je u petak izbola svojeg 53-godišnjeg nevjenčanog partnera.

Prilikom uhićenja, žena je imala vidljive ozljede glave te su joj bile ozlijeđene ruke i noge. Iz tog razloga žena nije prebačena u policijsku postaju nego u splitsku bolnicu u kojoj je provela noć. Zbog težine ozljeda žena će vjerojatno biti zadržana u bolnici, radi se o frakturi lubanje i slomljenim rebrima, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe optužen suprug FOTO Objavljene nove snimke supruga nakon ubojstva Beograđanke Ane: Pojavio se i misteriozni muškarac

Kako je policija izvijestila u petak poslijepodne u kući u predjelu Visoka pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. Nakon što je žena nožem izbola muškarca, počela je vikati i dozivati susjede, koji su reagirali i pozvali policiju. Utvrđeno je da je žena bila pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Paragvaju Majka prodala kćer (3) za 10 eura: Silovana i ubijena u napuštenoj kući, procurila uznemirujuća snimka

Susjedi navode da su i žena i žrtva bili skloni alkoholu te su često imali verbalne i fizičke sukobe, koji su remetili javni red i mir. Ubijenog muškarca često se pijanog moglo vidjeti u lokalnoj trgovini i na ulici, a ponekad je intervenirala i policija.

Žena koja je počinila ubojstvo također je imala susrete s policijom. Primjerice, u kolovozu 2019. godine je u jednom splitskom lokalu narušavala redi i mir, također u alkoholiziranom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene