Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u Paragvaju

Majka prodala kćer (3) za 10 eura: Silovana i ubijena u napuštenoj kući, procurila uznemirujuća snimka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka je svoju trogodišnju kćer prodala dileru za kokain u vrijednosti od 10 eura. Djevojčica je pronađena silovana i ubijena.

Kada je trogodišnju Luz Maidu usred noći probudila majka i gurnula je u zagrljaj nepoznatog muškarca, djevojčica nije znala što se događa. A istina je preužasna da bi je shvatila, jer djevojčicu je njezina majka prodala dileru droge u zamjenu za kokain u vrijednosti od 10 eura.

Nadzorne kamere snimile su kako je Luz u ranim jutarnjim satima u petak u Paragvaju odveo dečko njezine majke Aurelije Salinas (42). Snimku možete pogledati OVDJE.

Nakon nešto više od 24 sata Luz je pronađena silovana i ubijena.

Na snimci se vidi i kako Luz pokušava pobjeći nakon što ju je majka predala svojem dečku i dileru, koji je šamara kako bi je smirio. Njezino krvavo tijelo otkriveno je umotano u košulju na krevetu u napuštenoj kući. 

Pročitajte i ovo Lola James osuđen na doživotni zatvor Očuh zatukao djevojčicu (2) do smrti: Iživljavao se nad njom cijelu noć, majka tvrdi - "Spavala sam, ništa nisam čula"

Diler je priznao ubojstvo malene Luz. Njezina majka izmotavala se da je spavala dok je Luz nestala, ali nakon što su je suočili sa snimkom, priznala je sve. Ima sedmero djece, uključujući i 12-godišnju djevojčicu, koju je također uz njezino dopuštenje zlostavljao 30-godišnji muškarac. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene