Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (SDP), kojega je vijećnica HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću Marija Budimir optužila da ju je pokušao podmititi kako bi podržala u Vijeću SDP i SDSS, izjavio je danas novinarima kako će protiv sviju koji su, kako je kazao, sudjelovali u uroti protiv njega podnijeti privatne tužbe.


'U dogovoru s odvjetnicima krenut ću u privatne tužbe', rekao je Željko Sabo dodajući kako se radi o 'organiziranoj hajki i harangi', protiv njega.

Nije želio komentirati pisanje pojedinih medija i optužbe da je pokušao podmititi još jednog vijećnika HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću, tek ponovivši kako je riječ o neistini.

Vezani članci Željko Sabo i Ivan Penava Nekad ljuti protivnici, danas partneri! Sabo Penavi osigurao većinu: ''Nećemo tražiti dlaku u jajetu'' Davor Bernardić Bernardić o sudjelovanju europarlamentaraca u kampanji: "Pomoć je dobrodošla, odluka je individualna, ali oni žele pomoći"

>> Sabo: Nije me kontaktirao ni DORH ni USKOK!

Vukovarsko Gradsko vijeće još nije konstiturano. Dosadašnja dva pokušaja konstituiranja propala su nakon što su u oba slučaja vijećnici SDP-a (9) i SDSS-a (3) odbili podržati imenovanje mandatnog povjerenstva na prijedlog vijećnika HDZ-a (9) i HSP-a dr. Ante Starčevića (3). Do kraja kolovoza trebala bi biti održana nova konstituirajuća sjednica Vijeća, a ako i taj pokušaj propadne slijedi raspisivanje novih izbora za to tijelo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook