Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje sve negira

Sabo: Nije me kontaktirao ni DORH ni USKOK!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Sabo i dalje negira svoju umješanost u potkupljivanje vukovarske vijećnice Marije Budimir, a tvrdi i kako ga još nije kontaktirao nitko ni iz USKOK-a ni iz DORH-a.

Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (SDP) izjavio je danas novinarima, nakon što se vratio s godišnjeg odomora, kako ga u svezi optužbi vijećnice HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću Marije Budimir da ju je pokušao potkupiti, nitko iz DORH-a ni USKOK-a nije kontaktirao.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ivan Turudić - 5 ANALIZA PROVJERENOG Priča o Ivanu Turudiću i Andreju Plenkoviću: ''Nikad nisam vidio nešto slično. Znali smo da diramo u osinje gnijezdo, ali...''

Marija Budimir, HDZ-ova vijećnica u vukovarskom Gradskom vijeću, koje još uvijek nije konstituirano, optužila je nedavno gradonačelnika Željka Sabu da ju je pokušao potkupiti u zamjenu za njezinu podršku SDP-u i SDSS-u u Gradskome vijeću. U svezi tih optužbi Budimir je dala iskaz i u USKOK-u.

>> Budimir vs. Sabo: Evo što je odgovorio vukovarski gradonačelnik

'I dalje se držim onoga što sam već izjavio. Riječ je o pokušaju da me se diskreditira na osnovu laži i neistina', izjavio je Sabo nakon konferencije za novinare u povodu skorog početka Europskog košarkaškog prvenstva za juniorke, koje se održava u Vukovaru i Vinkovcima.

Negirao je i da je u svezi prijave Marije Budimir s bilo kime razgovarao iz vrha SDP-a. 'Niti me je tko zvao, niti sam s i kim oko toga razgovarao', rekao je Sabo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene