Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"tržišni odnosi"

Zdravko Marić o novom povjereniku za Agrokor: "Nadam se da će čim manje slušati politiku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Zdravko Marić odbio je u srijedu komentirati inicijativu oporbe za smjenom potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić zbog Agrokora

Upitan hoće li novi povjerenik za Agrokor Fabris Peruško, s obzirom na okolnosti u kojima dolazi na to mjesto, previše slušati politiku odgovorio je kako vjeruje da će povjerenik "čim manje, ako uopće, slušati politiku".

Pročitajte i ovo Zdravko Marić porezna konferencija Inflacija sve više pritišće i građane i poduzetnike: "Povećanje cijena je neizbježno" Slika nije dostupna objavio i e-mail Todorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: "Ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera"

"Nisam još vidio nikakve vijesti, a što se tiče inicijative oporbe nemam posebnih komentara o tom pitanju", rekao je Marić po završetku konferencije za novinare u Vladi, odgovarajući na pitanje o zahtjevima saborske oporbe za opozivom Vlade i ministrice Dalić.

Upitan boji li se da će novi povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško previše slušati politiku nakon što je njegov prethodnik Ante Ramljak dao ostavku uzvratio je: "Nadam se, vjerujem i želim vjerovati da će čim manje, ako uopće, slušati politiku. Mislim da se radi o tržišnim odnosima i okolnostima, pa bi dobavljači i vjerovnici trebali biti zadaća i uloga povjerenika i cijelog tima". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene