Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noći odradili 140 intervencija

Zagrebački vatrogasci: "Zatrpani smo pozivima, zovite samo u slučaju krajnje nužde"

Olujno nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Olujno nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Olujno nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Olujno nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Olujno nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)1 Galerija 1/2 >>
Olujno nevrijeme u Zagrebu prouzročilo je probleme u prometu. Po gradu padaju stabla, lete dijelovi roleta i grane, a mnogim je građanima potrebna pomoć vatrogasaca.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreba poručuju da su pretrpani pozivima građana.

Kako su napisali na Facebooku, prvo odrađuju intervencije u kojima su ugroženi ljudski životi, a onda intervencije na cestama.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Promet u kaosu Olujni vjetar rušio drveće u Zagrebu, ozlijeđen jedan vatrogasac. Zbog nevremena odgođeni i ukopi: "Ne posjećujte groblja"

Pročitajte i ovo Cijena vožnje Špansko - Lanište Uberom (Foto: Čitatelj) Od Španskog do Laništa za 200 kn Cijene taksi-prijevoza jutros skočile u nebo: "Za taj novac mogla sam otići do Zadra i vratiti se"

Vatrogasci mole građane da ih zovu u krajnjoj nuždi.

"Od jučer do ranih jutarnjih sati odrađeno je 140 intervencija i radi se na njih još 20. Prvo se odrađuju intervencije u kojima su ugroženi ljudski životi, nakon čega slijeda intervencije na prometnicama.

Broj telefona 193 je pretrpan pozivima i molimo Vas da zovete u slučaju krajnje nužde. Molimo predstavnike medija da ne zovu jer opterećuju djelatnike u centrali", poručuju zagrebački vatrogasci na Facebooku.

Ozlijeđene dvije osobe

Do 7:15 sati Županijski centar 112 Zagreb zabilježio je 240 intervencija operativnih službi. Dvije su osobe ozlijeđene uslijed jakog i olujnog vjetra, javlja policija.

Ozlijeđeni su pješak na Trgu bana J. Jelačića i ženska osoba na koju je pala grana na Črnomercu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene