Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se u Hrvatskom saboru vodila žustra rasprava o suzbijanju droga, skupina koja se naziva 'Radnička borba' zastupnike je zasula letcima s natpisom - dolje s političkom elitom.


Pod motom 'dolje s političkom elitom' skupina se u svom letku obrušila na politiku parlamentarnih stranaka za koju tvrde da je bila vođena u interesu krupnog kapitala, a protiv svih radnika, studenata, nezaposlenih i umirovljenika, prenosi Večernji.hr.

Vezani članci Slika nije dostupna 'To nije nikakva akcija, to je samo informiranje vjernika' Slika nije dostupna Sjeverna Koreja zaprijetila Južnoj: 'Zbog bacanja letaka pokrenut ćemo nemilosrdan vojni udar'

'Vi ste direktno krivi za uništavanje na tisuće radnih mjesta i na tisuće života. To vam se neće zaboraviti. Zadnji zločinački potezi, pripremanje konačne likvidacije brodogradnje, uvođenje Kriznog poreza, proturadnički Zakon o radu, potpuno ignoriranje studentskih zahtjeva za besplatnim školstvom... samo su nastavak vašeg služenja vladajućoj klasi', piše u letku. Poručili su im da će se pred njihove oči zbunjene blokiranim fakultetima uskoro naći i blokirane tvornice, ceste i ulice.

'Tada vam neće pomoći ni zaštitne ograde, niti sva policija ovoga svijeta postavljena na Markov trg. Vašu vlast kapitala zamijenit će radnička vlast', poručila je Radnička borba.