Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu nastavljaju prosvjed unatoč mogućim sankcijama, njihovi kolege u Zadru pristali su, do početka sljedeće akademske godine, deblokirati sveučilište.


Do tada će pregovarati s ministrom Draganom Primorcem o svojim zahtjevima, a posrednik će biti Hrvatski helsinški odbor, čiji je predstavnik posjetio studente. 'Mi vas pozivamo da krenemo zajedno, mi smo spremni biti medijatori, da vam pomognemo u komunikaciji s Vladom. Vi krenite na nastavu, ali nemojte prekidati ono što ste počeli i što je dobro. Samo nastojte to tako artikulirat ida to koristi vama, sveučilištu, Zadru i državi u kojoj živimo', poručio im je Ivan Zvonimir Čičak.
 

Vezani članci Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..." Policijski očevid, ilustracija Tuga u Zadru nakon smrti motociklista: ''Napisao sam na Facebooku 'svi smo se vratili živi i zdravi'. A onda su počeli zvoniti telefoni...''