Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema više snijega

Stiže sunčani vikend! Šaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema više snijega, nema više kiše, napokon stiže dulje sunčano razdoblje. Temperature će porasti do 18 Celzijevih stupnjeva, ali ipak valja pripaziti na povremeno olujnu buru na Jadranu.

Fotografije lijepog vremena i kako uživate u njemu pošaljite nam na moj.report@novatv.hr. Najzanimljivije ćemo objaviti!

Pročitajte i ovo Ilustracija, automobil Hladne noći Dio zemlje probudio se u minusima: U brojnim regijama upaljen meteoalarm, HAK izdao upozorenje Snijeg u Dalmaciji - 1 promjenjivo Nakon kratkog predaha od kiše u nekim krajevima moguć i snijeg: Neki će uživati na zubatom suncu

Nakon iznimno promjenjivog vremena koje je obilježilo veljaču pa je diljem Hrvatske bilo i snijega i kiše, a tu i tamo i sunca, početak ožujka obilježit će stabilni, sunčani i nešto topliji dani.

Prema informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda, danas će u cijeloj zemlji biti sunčano, a tek se u nizinama na kopnu može pojaviti pokoji niski oblak ili magla. Vjetar će biti uglavnom slab, a temperature će se kretati od 7 do 12, na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

>> U Dubrovniku već počela sezona kupanja!

U subotu će, istina, biti nešto umjerene naoblake, ali i dalje će biti i pregršt sunca, uz temperature do 9 na kopnenom području, odnosno do 17 stupnjeva na Jadranu. Valja reći i da će vjetar u primorju okrenuti na buru, koja će podno velebita na mahove biti olujna.

Sliče će vremenske prilike prevladavati i u nedjelju te početkom sljedećeg tjedna. Drugim riječima, i dalje djelomice ili pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice s maglom. Temperatura zraka bez veće promjene.

Proljeće je sve bliže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene