Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donatorska večera

Za obranu generala prikupljeno dva milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva milijuna kuna skupljeno je na donatorskoj večeri za obranu hrvatskih generala pred haškim sudom koja se održala u Zagrebu. Prikupljanju novca svojim su nastupima pomogla i brojna estradna imena među kojima su i Vanna, Jacques, Ivana Kindl, Thompson te Mišo Kovač.

Organizatori su zadovoljni odazivom te kažu kako se tražila stolica više. Upravo zbog toga, najavljuju novo okupljanje u rujnu. Odazvale su se brojne osobe iz javnog i političkog života. Bili su ondje Milan Bandić i Željko Kerum, čija je koalicija s HDZ-om u Splitsko - dalmatinskoj županiji bila jedna od glavnih tema večeri. 'Bio sam i prošle godine i drago mi je što su me pozvali opet. Mislim da ću biti i iduće. To je po mom mišljenju sasvim normalno i dobro. Vidim da je puno ljudi i to je super', rekao je Kerum.

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene