Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iznenadio izjavom

Vrh HDZ-a se odriče dojučerašnjeg saveznika: "Možda je došlo vrijeme da Bandića zamijeni netko mlađi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Horvat, potpredsjednik HDZ-a i ministar gospodarstva, iznenadio je izjavom da je "možda došlo vrijeme da Milana Bandića na mjestu gradonačelnika Zagreba zamijeni netko mlađi.

Milan Bandić koalicijski je partner HDZ-u i tijekom predsjedničke kampanje otvoreno je dao potporu HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović. No, već dan nakon izbornog poraza vrh HDZ-a svog se dojučerašnjeg saveznika odrekao. 

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om

Darko Horvat, potpredsjednik HDZ-a i ministar gospodarstva, komentirao je za N1 tezu da je upravo povezanost Grabar-Kitarović s Bandićem jedan od razloga njezinog poraza. 

"Možda je došlo vrijeme kada gospodina Milana Bandića ovdje u Zagrebu netko mlađi ili netko s drugačijim promišljanjem o razvoju grada Zagreba treba zamijeniti u nadolazećem mandatu. To ćemo vidjeti. To će odlučiti građani grada Zagreba", rekao je Horvat.

Bandić je ranije, na prijemu Srpskog narodnog vijeća, novinarima rekao da on još nije imao loš rezultat. "Ja nikad nisam podbacio u Zagrebu. Najpametniji nauče iz grešaka drugih, manje pametni iz svojih grešaka. Izbori su gotovi, treba čestitati pobjedniku", rekao je Bandić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene