Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvo nas vrijeme očekuje

Sutra još vruće i sunčano, krajem tjedna osvježenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunčano je i toplo u svim krajevima, a temperature se kreću oko 30 stupnjeva. I sutra nas čeka isto, maksimalne dnevne temperature bit će još malo više - do 32, ali onda od petka više oblaka i osvježenje.

Pljuskova će biti najprije u Posavini i Lici, a za vikend u većini unutrašnjosti. Malo manje toplo bit će i na Jadranu, ali zbog umjerene i jake bure koja će zapuhati od petka, a jačeg vjetra bit će sljedećih dana i u kopnenim krajevima. Sutra uglavnom još uvijek sunčano, ali blizu će nam biti hladna fronta zbog koje su mogući pljuskovi u gorju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Jutro još pretežno sunčano, uz ponegdje malu naoblaku. Bit će toplo, od 12 u gorju do 17 u unutrašnjosti, a na Jadranu od 18 do 22. Poslijepodne sutra bez većih promjena, osim što će biti više oblaka u zapadnim dijelovima. Temperature i dalje rastu, najviše sutra do 31 stupanj. Vjetar slab, ponegdje umjeren sjeveroistočnjak.

>> Vremenska prognoza

Na Jadranu uglavnom sunčano i vrlo toplo. Više oblaka povremeno može biti u gorskoj Hrvatskoj, ali mogućnost za pljuskove bit će vrlo mala. Temperature sutra i ovdje malo više, do 32, a puhat će slab zapadnjak i sjeverozapadnjak. Na jugu sutra više oblaka, a povremeni grmljavinski pljuskovi mogući su uglavnom u zaleđu i na duborvačkom području. Puhat će slab i umjeren sjeverozapadnjak, temperatura do 32. Temperature mora i dalje bez promjena - između 21 i 23.

UV indeks sutra će biti posvuda visok, samo u središnjim dijelovima vrlo visok. Sljedećih dana bit će u prvom redu manje vruće. Bit će i dosta nestabilno, u petak u Lici i Slavoniji, a za vikend pljuskovi su mogući u cijeloj unutrašnjosti. Osim toga bit će i dosta vjetrovito zbog čega će također biti malo svježije.

Na moru uglavnom bez kiše, ni temperature se neće previše mijenjati, ali također dosta vjetrovito. Puhat će umjerena i jaka bura i to više-manje cijeli vikend.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene