Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Kakvo nas vrijeme očekuje

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za blagdane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kopno narednih dana očekuje oblačno vrijeme s povremenim sunčanim razdobljima, dok će na Jadranu vrijeme ipak biti nešto ljepše.

 Vremenska prognoza danas

Danas će na kopnenom području biti oblačno, maglovito, a ponegdje će biti i slabog zrnatog snijega ili rosulje. U sjeverozapadnim krajevima se očekuje djelomično razvedravanje, odnosno kraća sunčana razdoblja. Na Jadranu će biti uglavnom sunčano s promjenjivom naoblakom. Jedino je na sjevernom Jadranu moguća kiša. Na većem dijelu Jadrana puhat će umjereno, a poslijepodne i jako jugo.

Najviša dnevna temperatura na kopnu će biti od 2 do 7, a na Jadranu od 12 do čak 17 stupnjeva Celzijevih pa će biti ugodno i za kavu na rivi, piše DHMZ.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Koje vrijeme! Na 1500 metara 10 °C, na otocima mraz

Vremenska prognoza za sutra

U petak se na kopnu očekuje promjenjiva naoblaka. Sredinom dana se očekuje djelomice sunčano ili barem kraća sunčana razdoblja. U unutrašnjosti će ponegdje pasti i malo kiše. Na Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali će mjestimice biti i slabe kiše, najčešće na riječkom području.

Dnevna temperatura će se kretati od 4 do 9 stupnjeva Celzijevih, dok će na Jadranu biti od 12 do 14 stupnjeva Celzijevih.

Vremenska prognoza za subotu

I u subotu će na kopnu biti dosta oblaka, a moguće je da će pasti i slaba kiša, uglavnom u Groskom kotaru i Lici. Na Jadranu će biti pretežno sunčano, dok je kiša moguća samo na sjevernom Jadranu. Jugo će početi slabiti. Što se temperature tiče, one će biti slične onima prethodnih dana – na kopnu od 4 do , a na Jadranu od minimalnih 4 do maksimalnih 12 stupnjeva Celzijevih.

Što se blagdana tiče, vrijeme će biti vrlo slično onome prethodnih dana. Na kopnu će biti pretežno oblačno uz sunčana razdoblja, dok će na Jadranu ipak biti malo više sunca s umjerenom naoblakom. Što se temperatura tiče, one će biti nešto niže – na kopnu od minimalnih -2 do maksimalnih 9 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu od minimalnih 1 do maksimalnih 14 stupnjeva Celzijevih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene