Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlatku i Dikana posvađala krafna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ročištu u brakorazvodnoj parnici Dikana Radeljaka i Vlatke Pokos, na zagrebačkom Općinskom sudu ovaj su se put pojavili oboje.

Pred sucem bi se trebalo odlučivati o podjeli imovine. Sudac je predložio mirno rješavanje spora. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko tu koga? Vlatka Pokos: Dikan zlostavlja Lanu! Slika nije dostupna Sapunica 'Pokos - Radeljak' Tko je monstrum, a tko je došao iz zabiti

Vlatkini odvjetnici tvrde da su ponudili nagodbu da se odbaci tužba za suposjed pod uvjetom da se Vlatki vrate stvari. 

Međutim, Dikanovi i dalje tvrde da su stvari vraćene.

>> Video: Intervju s Vlatkom Pokos

Prije ulaska u sud bili su šturi u izjavama - Vlatka novinarima nije željela reći ništa, a Radeljak je dobacio da će reći nešto samo 'ako ćete pisati istinu'.

Na upit suca jesu li spremni mirno rješiti spor Vlatkini odvjetnici rekli su kako su oni ponudili povući tužbu za smetanje suposjeda pod uvjetom da se Vlatki vrate sve stvari. 

Radeljakovi, pak, odvjetnici tvrde da su njoj sve stvari vraćene osim Berberove slike i nešto obiteljskog nakita.

Danas je svjedočila njihova kućna pomoćnica.
 
Ona je oko 19 sati i 30 minuta došla u stan, Vlatka se navodno iznenadila što je došla ranije, a nju je Radeljak dan prije zamolio da dođe i bude prisutna u vrijeme doručka.

Dan prije na Radeljakovu zamolbu domaćica je ispekla domaći kolač s jagodama za Lanu, a kako joj se svidjelo servirala joj je to i za doručak. Domaćica tvrdi da je nakon toga Vlatka donijela krafne i Lana je morala jesti krafnu.

Domaćica je rekla da je šteta da umjesto domaćeg kolača jede krafne iz dućana.

Na to je stigao Radeljak i rekao: pustite dijete da jede što želi. Prema riječima domaćice Vlatka se na to „obrušila rafalnom paljbom“ . 

Nazvala je Radeljaka starim gadom i idiotom.

Na to je Lana navodno briznula u plač i nije prestala plakati do polaska u školu. Sljedeće što je domaćica vidjela je da je netko otišao u dnevnu sobu i druga osoba je otišla za prvom, vrata su bila zatvorena pa ništa više nije čula. Čula je jedino da je netko zalupio ulaznim vratima, dok je ona s djevojčicom bila u kuhinji.

Poslije toga Radeljak je došao u kuhinju i rekao „Nitko od nas zbog ovog nije sretan“, dalje ništa nije objašnjavao.

Domaćica je bila prisutna i kada je Radeljak pakirao Vlatkine stvari, kako nije sve mogao naradio je domaćici da to učini. Ona nije vadila stvari iz ormara, već ih je netko prije nabacao na krevet, koji je bio prepun odjeće. Spakirala je 2 torbe odjeće i jednu cipela. Pri pakiranju ostalih stvari nije bila prisutna.

Vlatka tvrdi da je do nje došla informacija od bliske Radeljakove prijateljice da su sve njezine stvari uklonjene iz Radeljakova stana.

Vlatka je sudu dala na uvid SMS poruku koju joj je poslao Leo Radeljak, a koja kaže:

„Molim te napiši listu s markama svih svojih stvari i to ćeš odmah dobiti, sve ono što ti je on kupio dobit ćeš kad sve bude jasno među vama i kad se papiri riješe, ako to ikad bude.“

Leo je na sudu potvrdio da je on to poslao.

Vlatka tvrdi kako svakodnevno dobiva prijeteće poruke, s kojima je policija upoznata, te će se vjerojatno i na tu temu voditi postupak.

Sudac na kraju nije saslušao ni Vlatku ni Dikana, već će to učiniti na ročištu, nakon očevida Radeljakova stana sljedeću srijedu. Saga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene