Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lavina komentara

Nevjerojatan oglas za garsonjeru: ''Izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata...''

Nevjerojatan oglas za iznajmljivanje stana u Zagrebu osvanuo je na društvenim mrežama. Vlasnica stana traži podstanare isključivo rimokatoličke vjeroispovijesti, a moraju ju predočiti - potvrdu o sarkamentima. Od njih očekuje i da, u slučaju da nisu u braku, nemaju seksualne odnose.

Vlasnica iz Splita iznajmljuje garsonijeru u Dubravi na četvrtom katu zgrade. Navela da je cijena 350 eura, a dodatno se plaćaju režije. No, tek je nastavak oglasa sve ostavio u nevjerici.

''Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti. Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam.

Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji. Samo bez suvišnih komentara, hvala'', napisala je Splićanka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OKRUŽEN - PARKIRALIŠTEM Stan u Zagrebu o kojem ovih dana svi pričaju: "Malo je nezgodno ak' si malo popiješ..."

U lavini komentara ispod objave građani su ljutito komentirali da je riječ o diskriminaciji na osnovi vjere, a neke je zanimalo i mogu li iznajmiti stan osobe koje su – razvedene. Autorica se nedugo nakon objave oglasila u komentarima.

''Stan je iznajmljen po nižoj cijeni i prekrasni bračni par se složio sa svim uvjetima'', kratko je napisala.

Nije ovo prvi put da se priča o neobičnim oglasima ili pak nesvakidašnjim stanovima. Početkom godine Hrvatska je brujala o još jednom stanu u zagrebačkoj Dubravi, točnije u - stupu garaže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene