Ovo je stan o kojemu bruji cijela Hrvatska, a košta čak 59 tisuća eura. Nalazi se u jednom od stupova parkirališta kojim je i okružen. Vrijedi li zaista toliko, procijenite sami...

Galerija


Na parkiralištu, u jednom od potpornih stupova, nalazi se ovalni stan od pedeset kvadrata. Vlasnik je oglas stavio na Njuškalo, a za stan traži 59 tisuća eura. Stan se nalazi u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 7 (Foto: Njuškalo)

Vezani članci Opel Corsa (Foto: Wikipedia) Dalmatinac stavio auto u oglasnik pa umalo izgubio živce: ''Kao da prodajem Ferrari!'' Ivo Ivezić - 1 Pokupovao je pola sela i opustošio šumu, susjedi kažu – ruši i svoje i tuđe. Ispričali su nam kako je umirovljeni policajac postao strah i trepet

"Stan je 100% siguran, gradnja beton i armirano željezo, u potresu nema oštećenja.Novo uređeni i potpuno namješteni 3-soban stan. Poslovni prostor u papirima prenamijenjen je u stan sa tri manje sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaona i wc. Papiri uredni“, stoji u oglasu.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 4 (Foto: Njuškalo)

Navodi se kako ima zaseban i odvojen prostor između dvije zgrade, a vlasnik osim prodaje, prihvaća i zamjenu za kuću u podsljemenskoj zoni.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 6 (Foto: Njuškalo)

"Top cijena, stan je atraktivan i jedinstven. Samo gotovina ili zamjena za zemljište Zagreb Gračani ili nekretnina otok Brač. Moguće koristiti kao ured, poslovni prostor ili stambeni, prostor je višenamjenski. Idealno kao poslovna investicija jer je stan uređen za najam studentima, tri sobe, 1500 kuna po sobi najam“, zaključio je vlasnik.

"Pa pogineš na vratima boktenemaj"

Susjedi i predstojnik zgrade za Jutarnji list kazali su da je to mjesto opasno i prljavo, glasno zbog škripe guma i prolaska automobila.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 5 (Foto: Njuškalo)

"Ma, je, svaka čast, sjajno je to iskorišten prostor, ali za ime Božje... 59.000 eura? Možda je ovalni, ali nije mu to ovalni ured da tako nabija cijenu. Pa normalni se stan od 70 kvadrata tu u zgradi pored prodao za 90.000 eura. Kako bi se onda taj stup prodavao za tolike pare“, šokiran je bio jedan od njih.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 3 (Foto: Njuškalo)

Obrtnik iz okolice pak zaključuje kako je to sigurno i da se stanu ništa ne može dogoditi. Kaže, i sam bi ga kupio za neku nižu cijenu. "Jedino je malo nezgodno ak si malo popiješ pa ideš iz stana... Pa pogineš na vratima, boktenemaj! Ko god se tu useli, bolje mu je da si dobro životno osiguranje nabavi“, kazao je drugi susjed.

Ovalni stan u parkingu - 1
Ovalni stan u parkingu - 2 (Foto: Njuškalo)

Predstojnik zgrade Goran Burnić kaže da ne zna kako je uopće netko došao do tog stana. "Nitko ne zna tko je taj prostor uredio u stan i tko ga prodaje. To je inače prostor koji je bio u vlasništvu Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva. Pretpostavljam da su ga oni prodali novom vlasniku“, zaključio je.