Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Splitu

Vlada: Lažne tvrdnje da premijerka nije htjela odgovarati na pitanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladin Ured za odnose s javnošću reagirao je danas na napise pojedinih medija koji su ustvrdili kako premijerka Jadranka Kosor prilikom jučerašnjeg posjeta Splitu nije htjela odgovarati na novinarska pitanja, naglasivši kako je riječ o 'lažnim tvrdnjama'.

'Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske reagira u cilju točnog i objektivnog izvješćivanja javnosti, a u povodu lažnih tvrdnji i napisa koje su prenijeli pojedini mediji, da predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor nije htjela odgovarati na novinarska pitanja prilikom jučerašnjeg posjeta Gradu Splitu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Pala u naguravanju s premijerkinim osiguranjem

Najoštrije odbacujemo takve laži. Naime, predsjednica Vlade RH Kosor je u dvije prigode odgovarala na novinarska pitanja - nakon održanog radnog sastanka s članovima Uprave Brodosplit i predstavnicima triju sindikata te susreta s Blankom Vlašić', navodi Vladin Ureda za odnose s javnošću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene