Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Brodosplitu

Pala u naguravanju s premijerkinim osiguranjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom posjeta premijerke brodogradilištu dogodio je i jedan incident s novinarima.

Naime, na ovakvim događajima uvijek je puno novinara i fotoreportera, koji uvijek nastoje prići bliže premijerki, uhvatiti što bolji kadar ili snimku; a s druge strane premijerkini zaštitari osiguravaju da ne dođu preblizu zbog njene sigurnosti.

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

Često su u takvim situacijama neizbježna naguravanja. Danas je u toj gužvi i jedna novinarka, slikajući premijerku došla izgleda preblizu, tjelohranitelj joj je prepriječio put, ona ga je pokušala zaobići, on je to išao spriječiti i novinarka se našla na tlu.

U djeliću sekunde završila na tlu

Ministarstvo unutarnjih poslova večeras je priopćilo kako će detaljno provjeriti sve okolnosti današnjeg incidenta u Splitu između novinarke Novog lista i djelatnika Uprave za posebne poslove sigurnosti Ministarstva unutarnjih poslova, te će se, u slučaju propusta, primijeniti odgovarajuće stegovne mjere.

U povodu toga incidenta obavit će se i razgovori sa sudionicima i svjedocima te ukoliko se utvrdi da je došlo do propusta u primjeni policijskih ovlasti, bit će poduzete odgovarajuće stegovne mjere, priopćeno je iz kabineta ministra unutarnjih poslova.

U internetskom izdanju Novoga lista navodi se da je pripadnik osiguranja premijerke Jadranke Kosor na porinuću putničkog trajekta Novogradnja 515 u Brodosplitu novinarku i fotoreporterku Novoga lista Sanju Vukčević, dok je htjela objektivom 'uhvatiti' premijerku iz profila, 'zgrabio za ovratnik i fotografski aparat te ju u djeliću sekunde srušio na pod'. (Hina/T.K.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene