Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ironični Maras:

'Vjerujem da je Grabar-Kitarović puno toga korisnog čula od Karamarka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maras je rekao i da Grabar Kitarović ne bi trebala koristiti svoju funkciju za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras izjavio je u utorak, komentirajući nedolazak premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića na konzultacije kod predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, da su oni dosad održali dva sastanka i surađuju na razini predsjednice i premijera, a Grabar Kitarović ne bi trebala koristiti svoju funkciju za "puhanje u jedra jednom političkom bloku".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

'Neka surađuju i dalje, ali u okviru ovlasti koje imaju. Predsjednica i premijer moraju surađivati i oni će surađivati, da li na sjednici Vlade, da li u svojstvu premijera i predsjednice Republike na nekim drugim sastancima, i oko toga neće biti nikakvog problema', rekao je Maras novinarima nakon prezentacije Europskog socijalnog fonda.

Karamarko: Milanovićev nedolazak je neprihvatljiv nedostatak odgovornosti

Pritom je poručio kako Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti instituciju predsjednice Republike za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

'Pustimo politiku i izbore sa strane, jer kako drugačije shvatiti takve poruke koje je predsjednica jučer uputila, nego puhanje u jedra jednom političkom bloku', kazao je Maras te ironično dodao kako vjeruje da je Grabar-Kitarović 'puno toga korisnog čula od Tomislava Karamarka na sastanku u 10 sati'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene