Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Soniboj Hadžić, Banana Kunina, Koštana Kajgana...samo su neka od uistinu posebnih, jedinstvenih imena i prezimena. No, kako je živjeti s njima, svakodnevno funkcionirati u društvu koje često takve ljude dovodi u neugodne situacije, saznao je novinar magazina 'Provjereno' Nove TV.


Banana Kunina, medicinska sestra, nikad nije upoznala imenjakinju. Ime joj je dao otac, a majka ju je naučila kako živjeti s nazivom Banana. Tvrdi kako je na račun svog imena čula svakakve komentare, a doživjela je i zgražanja.

Vezani članci Smrt dvogodišnje djevojčice zgrozila je Hrvatsku Provjereno istražuje slučaj koji je zgrozio Hrvatsku: Ima li onih koji su mogli spriječiti kobni ishod, što kažu stručnjaci? Provjereno: Živi zid ih iskoristio i odbacio - 6 Bivši članovi Živog zida: "Stranka nas je iskoristila i odbacila. A sad nam zbog njih prijete ovrhe". Tajnik stranke uzvraća: "To su cvilidrete i mentalni balavci"

Soniboj Hadžić, privatni poduzetnik, ime je dobio po svom tetku. Tako ga je nazvao otac koji je želio da mu sin bude jedinstven. U školi ga nisu zadirkivali, ali je zbog imena proveo jednu noć u zatvoru.

Koštana Kajgana, studentica, zna za tri imenjakinje. Roditelji su joj ime nadjenuli prema junakinji drame Borislava Stankovića. Tvrdi kako joj je u školi bilo teško nositi se s tim imenom no danas je na njega ponosna.

Navedena imena samo su neka od mnogih čudnih koje možete vidjeti u priloženom videu.