Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Zbog imena proveo noć u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Soniboj Hadžić, Banana Kunina, Koštana Kajgana...samo su neka od uistinu posebnih, jedinstvenih imena i prezimena. No, kako je živjeti s njima, svakodnevno funkcionirati u društvu koje često takve ljude dovodi u neugodne situacije, saznao je novinar magazina 'Provjereno' Nove TV.

Banana Kunina, medicinska sestra, nikad nije upoznala imenjakinju. Ime joj je dao otac, a majka ju je naučila kako živjeti s nazivom Banana. Tvrdi kako je na račun svog imena čula svakakve komentare, a doživjela je i zgražanja.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Soniboj Hadžić, privatni poduzetnik, ime je dobio po svom tetku. Tako ga je nazvao otac koji je želio da mu sin bude jedinstven. U školi ga nisu zadirkivali, ali je zbog imena proveo jednu noć u zatvoru.

Koštana Kajgana, studentica, zna za tri imenjakinje. Roditelji su joj ime nadjenuli prema junakinji drame Borislava Stankovića. Tvrdi kako joj je u školi bilo teško nositi se s tim imenom no danas je na njega ponosna.

Navedena imena samo su neka od mnogih čudnih koje možete vidjeti u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene