Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretni dobitnik

VIDEO: Tko je osvojio 1.300.000 kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U danima u kojima se toliko spominje ekonomska kriza, vjerojatno nema bolje stvari nego postati milijunaš. Upravo to je uspjelo za sada još nepoznatom igraču lota koji je bogatiji za milijun i tristo tisuća kuna. Državi neće morati platiti ni kune poreza, a novac tek treba preuzeti.

Pročitajte i ovo Gospođa Vesna osvojila milijun Pozitivan šok Podigla dobitak na lotu i sve nasmijala: "Suprug je u takvom stanju da se ja kao milijunašica moram voziti busom" Slika nije dostupna Sretne ruke Hrvatska ima novog milijunaša! Muškarac s nedobitnim listićem osvojio vrtoglavi iznos, evo gdje ide novac

U zagrebačkom naselju Vrbani svi se pitaju tko je srećković koji je na lotu osvojio milijun i tristo tisuća kuna. Listić koji je nepoznatog igrača pretvorio u milijunaša, uplaćen je krajem prošlog tjedna. Sanja Schön iz Hrvatske lutrije kaže da je ta poslovnica otvorena nešto više od godinu dana i da je ovo prvi veći dobitak.

>> Lutrija traži sretnog milijunaša

Da će im upravo njihovi brojevi pomoći da postanu bogataši, nadaju se mnogi. Samo u prošloj godini igrači su osvojili gotovo 300 milijuna kuna. 'Izuzetno je zanimljivo da pojačana uplata za naše igre započne tek kada se dosegnu iznosi od 4, 5, 6 milijuna kuna', rekla je Nora Cecić, glasnogovornica Hrvatske lutrije. Novopečeni milijunaš ima rok od 60 dana da preuzme svoj dobitak. Državi ne mora dati ni kune poreza, stoga mu preostaje potpuni užitak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene