Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu je prepoznali

VIDEO: Policajaci ne puštaju Omejec na ručak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec zamalo je izostala s ručka s predsjednikom na dan inauguracije.

Više od predsjednika i njegove obitelji, čini se, bila je uzbuđenija predsjednica Ustavnoga suda Jasna Omejec, kojoj je drhtao glas tijekom izricanja svečane prisege. Koliko je gospođu Omejec hvatala trema, pokazuje i jedna mala zanimljivost. Naime, predsjednica Ustavnog suda nije sa sobom ponijela pozivnicu za svečani ručak u palači Dverce, pa ju osiguranje nije htjelo pustiti u palaču.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ujedinjenje amerike Povijesna svečanost koju je pratio cijeli svijet: Trenuci koji su obilježili Bidenovu inauguraciju Slika nije dostupna poništio neke Trumpove odluke Otkriveno što će novom američkom predsjedniku biti među prioritetima na dnevnom redu

Riječima 'pustite kolegu da radi svoj posao', policajac je pokušao otjerati one koji su primijetili da predsjednica Ustavnog suda ima problema pri ulasku. Na sreću, nesporazum je ubrzo riješen i Jasna Omejec stigla je na inauguraciju.

>> VIDEO Ivo Josipović svečano prisegnuo: Tako mi Bog pomogao

Snimku trenutka u kojem hrvatska policija ne prepoznaje predsjednicu Ustavnog suda RH možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene