Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grade je u Splitu

VIDEO Ovako će izgledati jahta čiji će tjedni najam iznositi 3,5 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opremljena je kraljevskim sobama, luksuznim materijalima, a plovit će po Jadranu, Karibima i najpopularnijim odredištima svjetskih mora. Sve ovisi o željama klijenata.

Tri i pol milijuna kuna iznosi predviđena cijjena najma za samo tjedan dana nove luksuzne jahte koja se završava u splitskom brodogradilištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Požar na jahti u Splitu - 5 Zapalio se generator Požar na jahti u Splitu: Nekoliko osoba nagutalo se dima

Opremljena je kraljevskim sobama, luksuznim materijalima, a plovit će po Jadranu, Karibima i najpopularnijim odredištima svjetskih mora. Sve ovisi o željama klijenata. Iako još nije gotova, u belgijskoj tvrtki koja će je iznajmljivati poručuju kako unatoč cijeni već ima zainteresiranih.

Ručak s njim koštat će vas 330 tisuća dolara!

Luksuzna, raskošna i moderno opremljena. Ovako će izgledati jahta koja se dovršava u splitskom škveru. Kompletni projekt izradili su djelatnici brodogradilišta.

'Imali smo sve uređaje i opremu koji su se do sad ponavljali, već smo to radili. Ništa šta će nas iznenaditi ili s čim bi trebali imati problem', rekao je direktor projekta, Boris Žanko.

Sauna, jacuzzi, bolnica, teretana, oprema za ronjenje samo su neki od privlačnih detalja koji će krasiti ovu ploveću ljepoticu. Poseban noćni ugođaj stvarat će i podvodna svjetla.

Gradnja ove jahte počela je prije godinu dana, a već u siječnju trebala bi biti spremna za plovidbu. Valja i napomenuti kako je ovo najskuplja izgrađena jahta u Republici Hrvatskoj.

Dužina jahte doseže čak 60 metara, a na četiri palube u šest VIP kabina moći će primiti 12 putnika. O njima će brinuti 10 članova posade. A iznajmljivat će ju belgijska tvrtka i to po cijeni od 3,4 milijuna kuna na tjedan.

VIDEO Let od 110.000 kuna: Dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica ali i butler!

'Nas uvjeravaju da postoje ljudi koji imaju toliko novaca, koji koriste takve brodove za svoje potrebe za poslovne ili bilo koje potrebe', kazao je Darko Papo, član uprave Brodosplita.

Ovo je druga jahta takvog tipa iz splitskog škvera. Ujedno i nova ulaznica u crusing svijet. 'Istog dizajna, nešto manji broj kabina, prošla je isporučena 2011.te za azerbajdžanskog naručitelja tako da je nama poznat posao i ovakve jahte ćemo ubuduće raditi', rekao je Josip Jurišić, Brodosplit.

Nakon jahte, Brodosplit planira projektirati jedrenjake u turističke svrhe. Narudžbe su već sada pune do kraja slijedeće godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene