Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuz na visini

VIDEO Evo kako izgleda let do Londona za 110.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici na ovom letu u kabini koja podsjeća na smještaj u luksuznom hotelu, imat će na raspolaganju dnevni boravak, spavaću sobum kupaonicu ali i osobnog butlera.

Aviokompanija Etihad Airways, sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, predstavila je novu vrstu putničkih kabina koje podsjećaju na luksuzne hotele, a ugrađivti će ih u svoj Airbus A380. Ovaj luksuzni zrakoplov namijenjen je najbogatijima, a tijekom putovanja, putnike koji se odluče putovati ovim zrakoplovom posluživati će osobni butleri koji prolaze obuku hotela Savoy.

Pročitajte i ovo Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

Osim butlera, putnici koji se odluče putovati ovim zrakoplovom moći će rezervirati i privatni let, limuzinu koja će ih dovesti do zrakoplova, kao i vlastiti jelovnik na avionu kojeg će samo za njih spremiti vrhunski chef. 

FOTO Kad stjuardese provociraju selfiejima!

Kako prenosi CNN let u jednom smjeru između Dubaija i Londona stajat će oko 20.000 dolara, oko 110. 000 kuna, a za taj novac putnik će dobiti gotovo 12 kvadrata privatnog prostora, vrhunski iskorištenog. U kabini ima mjesta za još jednog putnika. Tako će putnici na svojem letu moći uživati u dnevnom boravku, kupaonici i spavaćoj sobi s bračnim krevetom, a kada se probude, butler će im donijeti doručak u krevet.

U dnevnom su boravku nalaze se dvije velike kožne fotelje, mini-bar, veliki televizor od 32 inča osjetljiv na dodir kojim će moći upravljati rasvjetom i položajem sjedala. U spavaćoj sobi putnicima je na raspolaganju još jedan televizor (27 inča), a cijeli zrakoplov nudi i Wi-Fi vezu.

FOTO 10 razloga zašto u zrakoplovu tražiti sjedalo do prozora

Ova kabina koju su nazvali 'Rezidencija' biti će ugrađena u čak 10 Airbusa A380, a  osim nje u zrakoplov će biti ugrađena još 9 apartmana prvog razreda, sličnih 'rezidenciji', no bez kupaonica. U kojima svaki putnik ima svoj krevet, stol i televizor te vrata koja mu jamče pivatnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene