Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA RUBU

VIDEO ''O jeb...'' - Milanović zamalo opsovao: Pitanje reportera Dnevnika Nove TV bilo mu je jednostavno previše

Zbog načina na koji javno istupa predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović česta je meta kritika, a danas je u javnom govoru dao dodatni materijal. Naime, odgovarajući na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Hrvoja Krešića omakla mu se umalo psovka.

Djeca udbaša sada bi trebala biti ''kuš'', poručio je, između ostalog, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u izjavi za medije na margini konferencije "Hrvatska kakvu trebamo - Zelenim razvojem protiv klimatske krize''.

Odgovarajući na pitanja novinara dotaknuo se i potpore dijela generala u vezi s prijedlogom za pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

Premijera Andreja Plenkovića nazvao je "udbašenkovićem" i ponovio je da je "gojenac komunističkog režima", zaključivši da je "perfidan, zao tip". 

''Tko god je bio postavljen u onom sustavu, znao je da partiju štiti UDBA. Kome god je mater radila u vojnoj bolnici, a ćaća u uredu ravnatelja Televizije Zagreb, tko god je predavao komunikologiju u komunizmu, taj je znao da ga štiti UDBA'', kazao je predsjednik.

''Je li netko od tih roditelja dao ostavku kad su ubijeni emigranti? Njihovi sinovi i kćeri moraju biti kuš. Plenkovići o tome ne mogu govoriti'', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović NOVA RUNDA OKRŠAJA Milanović ponovno napao Plenkovića: ''Očekujem sad pozive, prijetnje... Pokazat ću im ovo''
Pročitajte i ovo Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Nakon sastanka u vrhu HDZ-a Plenković najavio glasanje o novim ministrima u petak: "O detaljima ćemo nakon sastanka s parlamentarnom većinom"

Moraju li zaista djeca odgovarati za grijehe roditelja, pitao je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić Milanovića, kojega je to pitanje vidno prenerazilo, i to toliko da je zaustio: ''O je...''.

U zadnji tren psovku ipak nije izgovorio do kraja, već je zapitao: ''Što sam sad rekao, što sam sad rekao? ... O kojoj djeci sam ja govorio?''

Cijelu izjavu predsjednika Republike možete pogledati >> OVDJE.





 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene