Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije pet godina supruga Miodraga Marića u devetom je mjesecu trudnoće u splitskoj bolnici rodila mrtvog sina. Bebi se od tada misteriozno izgubio svaki trag, a očajni roditelji već pet godina bezuspjšno tragaju za istinom.


Bračni par Marić želi doznati samo jedno: gdje se nalazi njihovo dijete? Ovu tragičnu priču istražila je novinarka Provjernog. 

Nakon 22 dana bolničkog  tretmana u majčinoj utrobi umrla je devetomjesečna beba. Roditelji su tražili od bolnice tijelo njihova djeteta kako bi ga pokopali i upravo tada su počeli problemi. 

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Auto naletio na dijete kod Sinja, prebačeno je u KBC Split Policija, ilustracija Dijete na biciklu stradalo u naletu automobila u Sinju, hitno prevezeno u bolnicu

Saznali su da bolnica ima tri grobnice na kojima pokapa mrtve, no nitko nije mogao reći gdje je njihovo dijete. Slali su ih od jednih do drugih vrata, svatko je davao različite informacije i slijegao ramenima, ništa ne čineći. 

Nakon prikupljanja gomile dokumentacije, tvrdnji da je dijete čak završilo u Zagrebu te da nije riječ o bebi već o patološkom otpadu, očajnim roditeljima više ništa nije bilo jasno.

Cijelu priču o tragediji koja je pogodila bračni par Marić pogledajte u priloženom video prilogu.