Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo 'ubio oko'

VIDEO: Čačić drijemao na sjednici Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjoj sjednici Vlade kamera Dnevnika Nove TV zabilježila je zanimljivu zgodu. Naime, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, drijemao je tijekom izlaganja kolegice Milanke Opačić.

Naime, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, drijemao je tijekom izlaganja kolegice Milanke Opačić. Čačić je udobno smješten u fotelju 'ubio oko' na desetak sekundi te nakon toga nastavio pratiti izlaganje kolegice Opačić. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu.

Pročitajte i ovo Ilustracija bez signala VIDEO Ovo se rijetko viđa: Sjednica Vlade kasnila zbog nesvakidašnje situacije, Plenković se ispričao Davor Nađi, Fokus brojne zamjerke Čeka se rasprava o prijedlogu državnog proračuna, oporba već baca kritike: "HDZ je očito u problemu"

>> Dobre vijesti: Tvrtku ćete moći pokrenuti s 10 kuna početnog kapitala!

Zanimljivo, ovo mu nije prvi put. Prošloga vikenda naša je kamera također zabilježila trenutak odmora Radimira Čačića tijekom službenog programa na Croatia summitu. Pridrijemalo mu se tijekom govora predsjednika Josipovića.

Dobra vijest za nove poduzetnike

Inače, Vlada je na današnjoj sjednici raspravljala o novinama koje će razveseliliti buduće vlasnike tvrtki, nove mlade poduzetnike.

Najavljeno je kako će od sada za pokretanje tvrtke biti dosta svega 10 kuna, za razliku od prošlih vremena kada je bio potreban početni kapital od 20.000 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene