Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smanjenje pristojbi i davanja

Dobre vijesti: Tvrtku ćete moći pokrenuti s 10 kuna početnog kapitala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na današnjoj sjednici raspravljala o novinama koje će razveseliliti buduće vlasnike tvrtki, nove mlade poduzetnike.

Najavljeno je kako će od sada za pokretanje tvrtke biti dosta svega 10 kuna, za razliku od prošlih vremena kada je bio potreban početni kapital od 20.000 kuna.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura"

'Mali troškovi osnivanja od 10 kuna, i mali početni kapital potaknut će mlade poduzetnike', poručio je ministar pravosuđa. mr.sc. Orsat  Miljenić.

>> HBOR predstavio novi način kreditiranja poduzetnika

Novim zakonom znatno će biti smanjene pristojbe i davanja, što je odlična vijest za mlade ljude koje žele vlastitu tvrtku. Do nje će sada moći doći s malo novca i u kratkom vremenskom roku.

Inače, radi se o Zakonu koji se već dulje vrijeme provodi u inozemstvu, pogotovo u Njemačkoj, Austriji i Italiji gdje se na temelju toga pokazuju odlični uspjesi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene