Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poljski bolničar čuo je na radiju da se nedaleko njegove kuće dogodila teška prometna nesreća. Iako je bio van radnog vremena, odmah je krenuo pomoći.


Bolničar, nakon što je na radiju čuo za prometnu nesreću u kojoj je bilo i teško ozlijeđenih odmah je ponudio svoju pomoć iako je u to vrijeme bio van dužnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Strašna oluja u Poljskoj: Otkinuti krovovi na 200 kuća, više od 100.000 ljudi ostalo bez struje Vojarna - 1 Od derutnih zgrada koje vape za popravkom do "objekata za 21. stoljeće": Kakvo je stanje u hrvatskim vojarnama?

Odmah je nazvao dispečera i pitao jesu li na mjesto nesreće poslana kola hitne pomoći. Kada je dobio negativan odgovor odmah je odjurio pomoći unesrećenima.

VIDEO Misteriozan krater pojavio se na 'kraju svijeta'!

Očigledno navikao na svakakve situacije u prometu, bolničar je jurio prema mjestu nesreće, a u jednom trenutku vozio se i pločnikom. Cilj je bio: čim prije stići do unesrećenih unatoč velikoj gužvi u prometu. Uspio je u svom naumu i doista brzo stigao ozlijeđenom pružiti prvu pomoć.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook