Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bili smo nervozni'

VIDEO Pogledajte kako je vješti pilot spustio zrakoplov bez kotača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov u kojem su se nalazile 43 osobe sletio je na pistu u krajnje neobičnim uvjetima - bez kotača.

Prilikom slijetanja komercijalnog leta u kojem su se nalazile 43 osobe, došlo je do poteškoća u otvaranju kotača, pa je pilot morao sletjeti bez dijela te opreme, javlja CBS News.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Sve je snimljeno, a na snimci se vidi kako letjelica na pisti pomalo vrluda, oslanjajući se na lijevo krilo dok iza sebe ostavlja dim.

U neizvjesnom slijetanju, nitko nije ozlijeđen. 'Bili smo malo nervozni, sve se dogodilo vrlo brzo', ispričao je putnik Dennis Thanass po izlasku iz aviona.

Dodao je kako su nakon zaustavljanja aviona, svi prisutni zapljeskali vještim manevrima pilota.

Putnik rekao da će avion eksplodirati

Kotači za slijetanje s lijeve strane nisu se otvorili na zrakoplovu Bombardier CRJ100 dok je u ponedjeljak slijetao u Monterey u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

O svemu je bila obavještena kontrola leta, pa su letjelicu na pisti dočekala vozila hitne pomoći i vatrogasci. Nikome, srećom, nije bila potrebla medicinska pomoć, a kako nije buknuo požar ni vatrogasci nisu imali puno posla.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene