Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sada će vam za slanje fotografije ili videa putem Vibera biti dovoljna samo tri dodira. Dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu sada je zahvaljujući novom sučelju još brže i bolje!


Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 800 milijuna korisnika širom svijeta,  lansira zabavno i brzo sučelje koje će dodatno pojednostaviti njegove najpopularnije komunikacijske značajke. To je rezultat temeljite analize povratnih informacija korisnika i promatranih navika koje su nadahnule najnoviji redizajn aplikacije.

Korisnici Vibera sada će moći poslati fotografiju ili video sa samo tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka koje je prethodno trebalo poduzeti kako biste podijelili neki sadržaj.

Ova inovacija dolazi s potpuno novim izbornikom, ističući najvažnije značajke koje svaki korisnik traži. To uključuje - za iOS: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju/video, crtaj – te za Android: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju, snimi video. Dodatne mogućnosti, kao što su „pošalji datoteku“ ili „pošalji lokaciju“, nalazit će se u sklopu dugmeta „Više“.

Počevši od danas, novo, glatko sučelje omogućit će korisnicima dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu, na brži i izražajniji način. Pogledajte odmah ove nove, odlične značajke na Viberu i učinite vizualnu razmjenu poruka onoliko izravnom koliko to želite!

Na Viberu pratite i DNEVNIK.hr - dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas.