Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon niza sukoba

Škorina sestra prelomila: "Zahtijevam da me žurno ispišete iz članstva Domovinskog pokreta"

Vesna Vučemilović
Vesna Vučemilović Foto: DNEVNIK.hr
Članica predsjedništva Domovinskog pokreta i saborska zastupnica Vesna Vučemilović u četvrtak je zatražila ispis iz članstva u Domovinskom pokretu nakon što je vodstvo te stranke pokrenulo stegovni postupak zbog njezinih istupa u medijima.

Vesna Vučemilović zatražila je da ju žurno ispišu iz članstva Domovinskog pokreta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozvala Predsjedništvo na očitovanje Škorina sestra odgovorila na prozivke: "Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta, sve se može online" Slika nije dostupna V. D. GLAVNOG TAJNIKA Ne prestaju međusobne optužbe u Domovinskom pokretu: ''Škorina sestra širi lažne vijesti''

"Zahtijevam da me s danom 28. 7. 2021. žurno ispišete iz članstva političke stranke Domovinski pokret te mi pošaljete potvrdu da više nisam član", napisala je kratko u svojem zahtjevu koji je poslala mailom Vučemilović.

Nakon što je jučer održana sjednica Predsjedništva Domovinskog pokreta, na kojoj je prihvaćena neopoziva ostavka sada bivšeg predsjednika Miroslava Škore i najavljeno pokretanje disciplinskog postupka protiv nje, Vučemilović je oštro napala vodstvo stranke.

"Mutni likovi koji pokušavaju preoteti stranku Miroslavu Škori zamjeraju mi, navodno, to što nastupam u medijima, a onda me ušutkavaju na sjednici Predsjedništva, koja se nikad ne bi ni održala da ja nisam ustrajala", napisala je na Facebooku.

Dodala je i da joj je na sjednici oduzeta riječ, što su kasnije opovrgnuli članovi Domovinskog pokreta, te da "kolovođe sramote" koja se događa u Domovinskom pokretu, ne razumiju da je ni disciplinskim postupkom neće ušutkati.

Vučemilović je jučerašnju sjednicu predsjedništva napustila prije njezinog završetka, a v.d. predsjednik Domovinskog pokreta Mario Radić kazao je da je stegovni postupak protiv nje pokrenut zbog zlouporabe unutarstranačkog položaja i nanošenja štete ugledu stranke u javnosti.

"Tim činom se nikoga ne izbacuje iz stranke nego, naprotiv, nudi prilika za konstruktivan rad, ne prejudicirajući odluku suda časti kao neovisnog tijela", naglasio je Radić u srijedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene