Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vesna Pusić uznemirila je javnost svojom izjavom u jednoj radijskoj emisiji. Odmah se oglasio i HSP koji tvrdi: Ministrica krši zakon!


'Ne bi htjela biti preokrutna ali ako ne uđemo Unije nećete dobiti mirovinu! Mogu vam ja biti antipatična ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje!’, rekla je ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić na radio Anteni.

Vezani članci Ilustracija Znate li koji je važan povijesni događaj odredio sudbinu Hrvatske prije točno 31 godinu? Miroslav Šeparović Miroslav Šeparović o Milanovićevoj izjavi: "Vjerojatno se šali." O kritikama: "Političari hvale naše odluke kada im idu u prilog"

Nedugo nakon toga HSP-ov Pero Kovačević na Facebooku je komentirao izjavu šefice diplomacije. Kaže da treba pripaziti što govori jer da i sama krši članak 116. Kaznenog zakona: 'Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača, da na izborima ili prigodom glasovanja glasuje za ili protiv određenog kandidata, odnosno glasuje za ili protiv opoziva, ili glasuje za ili protiv određenog prijedloga u referendumu, ili uopće ne glasuje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine'
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju