Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefica diplomacije prekršila zakon?

Vesna Pusić: Ako ne uđemo u EU nećete dobiti mirovinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Pusić uznemirila je javnost svojom izjavom u jednoj radijskoj emisiji. Odmah se oglasio i HSP koji tvrdi: Ministrica krši zakon!

'Ne bi htjela biti preokrutna ali ako ne uđemo Unije nećete dobiti mirovinu! Mogu vam ja biti antipatična ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje!’, rekla je ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić na radio Anteni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izglasali Parižani Vlasnici ovakvih automobila plaćat će triput veće cijene parkiranja: Još neki gradovi imaju sličan plan Slika nije dostupna U proteklih šest godina Otkrivamo koliko milijuna kuna nas je stajala promidžba EU!

Nedugo nakon toga HSP-ov Pero Kovačević na Facebooku je komentirao izjavu šefice diplomacije. Kaže da treba pripaziti što govori jer da i sama krši članak 116. Kaznenog zakona: 'Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača, da na izborima ili prigodom glasovanja glasuje za ili protiv određenog kandidata, odnosno glasuje za ili protiv opoziva, ili glasuje za ili protiv određenog prijedloga u referendumu, ili uopće ne glasuje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine'
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene