Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Cijeli o tome sanjam'

Brođani skupili novac za bolesnog dječaka: Roberto će na prvu operaciju već za 9 dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roberto Gera zbog cerebralne paralize ovisan je o tuđoj pomoći.

Veliko srce pokazali su građani Slavonskog Broda i pomogli svom desetogodišnjem sugrađaninu Robertu Geri da dobije sredstva za prijeko potrebnu operaciju. Dječak o kojem se brine samo majka, boluje od cerebralne paralize i ovisan je o tuđoj pomoći. Njegovi sugrađani sakupili su 135.000 kuna kako bi mu omogućili odlazak na operaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

'Korak u život' zakoračio po šesti put: Evo kako možete pomoći!

Zamolili su za pomoć u obliku 2.800 eura koji su potrebni kako bi vrhunski tim ruskih kirurga operirao Roberta i omogućio mu da prohoda. Brođani su se odazvali nizom humanitarnih akcija i prikupili 135 tisuća kuna. Roberto će na prvu u nizu operacija za 9 dana.

'Želim se zahvaliti svima koji će pljeskati za mene i kupili su ulaznice. To mi je baš drago. Cijeli o tome sanjam', zahvalio je Roberto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene